58. Antes de Entrar dejen Salir.



www.flickr.com/photos/bass_nroll/5403735381



























"El tren se detuvo en mitad del andén y la impaciencia de los viajeros a ambos lados del cristal se reflejaba en sus caras. Todos esperaban que las puertas se abriesen para continuar con sus vidas. Un destello de claridad iluminó fugazmente su mente. Comprendió el significado de aquellas palabras, ya casi olvidadas, pronunciadas por su maestro treinta años atrás: En ocasiones primero debes desaprender para poder aprender."

(68 palabras)

07) Hiding/Fading by Ms. John Soda on Grooveshark

4 comentarios:

  1. Anónimo18:36

    Amb el que ens ha costat apendre algunes coses...i aquestes en bloquegen per apendren d'altres. Fins que no ens desprenem de.... no podem incorporar....Una idea absolutament genial. Gracies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectivament. Encara que pugui semblar paradoxal, moltes vegades el principal obstacle pel nostre aprenentatge és l'aprenentatge previ del que ja disposàvem. Gràcies per col.laborar i difondre aquest bloc.

      Eliminar
  2. Aprendre-desaprendre, obrir-tancar, omplir-buidar, dins-fora... i l'angoixa de sentir-te atrapat allà on saps que no has d'estar. Impactant missatge i impactant imatge. Creus que el senyor és conscient que té la gavardina enganxada? Em sembla que no, com molts de nosaltres que no som conscients del què ens cal desaprendre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Crec que no és conscient de res del que li està passant pel voltant. Es sent atrapat i només pensa en sortir d'aquell maleït vagó on no hi cap ningú més. Impossible aprendre res nou si no et queda espai. El trobavem a faltar per aqui Sr. Guipell. Benvingut de nou.

      Eliminar