51. Llueve.


"Saluda a los niños con la mano, de forma automática, desde la ventana de la cocina, mientras el tamborileo de las gotas contra el cristal la sumergen en las profundidades de sus pensamientos. Tal vez esa no era la vida que ella había soñado. Empieza a llover también en sus ojos."


(51 palabras)


www.flickr.com/photos/4ever30something/458280502
Una nueva palabrafía para este día de lluvia. En esta ocasión la acompaño también de música. Solo debes pulsar en el enlace de más abajo para poder disfrutar de una experiencia más completa (palabras, imagen, música,... y alguna emoción). ¡Que disfrutes del instante!



  Alone Together by Chet Baker on Grooveshark

10 comentarios:

  1. Olga Esparch11:49

    paraules com:
    nostàlgia, esperança, passat, tristesa, futur, alegria, aigua, somriures, dolor, exploració, consciència, coneixement, motivació, canvi, aprenentatge, pau, Jo, reconeixement, amor, felicitat, serenor, satisfacció, sexe, comunicació, sensualitat, companyia, soledat, bellesa, tranquil.litat, compartir....
    I molt més.
    Bonica canço, gràcies Jordi

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Olga. Jo sé que tu també estimes les paraules i les emocions que ens produeixen. Gaudim de la pluja.

      Eliminar
    2. Anónimo13:24

      Quizá esta mujer una vez tuvo compañía y ahora añora los momentos que vivió; quizá entonces escuchaba de fondo una melodía similar abrazada a ese alguien en un día similar; pero con unas sensaciones tan diferentes a las que tiene mientras rememora esos recuerdos...; quizá era feliz entonces ( o no), quizá se sentía tan sóla como parece ahora... o...no...me ha hecho pensar mucho este relato mientras yo también miro la lluvia a través de mi ventana. Gracias

      Eliminar
    3. Esa es la magia de la palabrafías. Son tan simples. Dicen tan poco y a la vez tanto. Son una invitación para que nuestra mente se pierda, viaje, imagine, sienta, busque y encuentre algo en nuestro interior. Algo que viene de un lugar muy profundo. Gracias Anónimo.

      Eliminar
    4. adela21:06

      Tristesa, records, enyorança, introspecció,.. Gràcies per la música en aquesta tarda de pluja.

      Eliminar
    5. Gràcies a tú, Adela per fer més gran aquest bloc amb les teves opinions. Fins aviat.

      Eliminar
  2. Uep "palabrafiero", o millor "palabrafo", aquesta línia és molt interessant i suggerent. Potser acabes creant un nou coaching basat en la paraula mínima i justa. Mies van der Rohe va crear a l'arquitectura el famós "menys és més" (quina paraula podríem crear que significàs això: ???). M'agrada molt aquest relat, ho té tot i ho suggereix tot. Creus que hi ha paraigües per als ulls?

    ResponderEliminar
  3. Gràcies. Com ja saps, m'agrada anar experiementant i crec que el minimalisme portat al camp de la paraula, les imatges i les emocions es força interessant. Espero les teves suggerencies per trobar la paraula més adequada. Paraigües pels ulls? Hmmmm...de vegades es bò que es mullin els ulls.

    ResponderEliminar
  4. March12:09

    La tristesa i la soletat d, aquesta persona em semblen tant intenses com la musica q l, acompanya...la pluja ho enmarca en l, escenari mes propici!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'alegra veure que a tú també t'ha suggerit quelcom aquesta paraulafia. Gràcies per la teva aportació al bloc.

      Eliminar